Hoe gaan we te werk

Hoe gaan we te werk?

B&K zwembaden uit Limburg zorgt ervoor dat het leuk blijft. 

Onze aanpak

In 5 stappen naar uw droomzwembad.

We komen bij u langs

Zodra B&K Zwembaden een prijsaanvraag van u ontvangt, maken Bart of Koen een afspraak op locatie. We steken tijd in het voortraject van een zwembad. We nemen u mee op pad en bekijken zwembaden met de afmetingen die u in gedachten heeft, in verschillende afwerkingen en zwembadomgevingen.

U krijgt een vrijblijvende offerte

Op basis van onze eerste kennismaking ontvangt u een vrijblijvende offerte, aangepast aan uw wensen.

We stellen samen een plan op

Zodra u ingaat op onze offerte stellen we een plan op, samen met u of de architect. B&K Zwembaden levert maatwerk. Veiligheid en functionaliteit hebben daarbij altijd de hoogste prioriteit. We kiezen voor een all-inpakket voor de waterbehandeling met een automatisch doseringssysteem en plaatsen rolluiken die uw zwembad childproof maken. En bovendien bespaart u met onze milieuvriendelijke pompen tot 70 procent op uw verbruik.

We leggen samen het traject af

Een B&K zwembad wordt altijd gebouwd onder persoonlijk toezicht van één van de twee zaakvoerders. We leggen samen een traject af waarbij wij ook raad geven op vlak van inplanting van het zwembad in de tuin. De levering en plaatsing gebeurt door ervaren en technisch geschoolde medewerkers en partners. Door bovendien zelf mee te werken en op te volgen garanderen we een hoge kwaliteit.

U geniet van onze service

B&K Zwembaden wil dat u altijd kan genieten van uw zwembad. Daarom bieden we u een jaarlijkse service: we maken uw zwembad winterklaar én zorgen uiteraard voor de opstart van uw zwembad in de lente. Heeft uw installatie een technisch onderhoud nodig? Neem dan gerust contact op.

Meer informatie nodig?

Heb je nog vragen? Twijfel dan niet om ons te contacteren..

Laatste Nieuws

Heeft u vragen of opmerkingen?
​​​​​​​Zend ons een bericht. We helpen u graag verder.

B&K Zwembaden

Demerstraat 2 3590
Diepenbek, Belgium 

Tel: +3247 68 91 705 
Email: info@bkzwembaden.be
Website: https://www.bkzwembaden.be

contacteer ons