5 GOEDE REDENEN OM EEN ZWEMBAD TE LATEN AANLEGGENEen zwembad in de tuin betekent voor veel mensen pure luxe. Een ultieme rustplek waar je kan ontspannen of een ideale plaats waar de kinderen zich eindeloos kunnen vermaken. Is het niet een droom van iedereen om een eigen zwembad te hebben? Wij, als zwembadbouwer van stijlvolle PPc zwembaden, kunnen deze droom waarmaken en uw huis naar een volgend niveau tillen.

Een zwembad in de tuin brengt heel wat voordelen met zich mee. Maar wat zijn nu de voornaamste redenen om te kiezen voor de aanleg van een PPc zwembad? Wij sommen ze even voor u op.

1. VOOR DE FUN!

De meest voor de hand liggende reden waarom iemand een zwembad laat aanleggen, is omwille van het plezier dat het met zich meebrengt. Zowel voor uwzelf, als voor de kinderen en hun vriendjes. Voor de meesten is het een ultieme droom die uitkomt. Een eigen zwembad hebben is een uitstekende bron van plezier. Organiseer regelmatig een BBQ met vrienden, laat het lentefeest of communie van de kinderen in eigen tuin doorgaan, of organiseer een gezellig verjaardagsfeestje. En dit allemaal rond het zwembad. 

Afkoelen na een lange werkdag in de zomer. Pootjebaden met een goed boek. Ravotten in het water met de kinderen. Een gezellige poolparty organiseren. Het kan allemaal! Zomerse zwempartijen of een late night swim worden sowieso DE hoogtepunten van de zomer. En het is natuurlijk altijd leuk om iemand op een warme zomeravond in het verfrissende water te gooien.

2. ONTSPANNING EN RELAXATIE

Een zwembad in eigen tuin biedt ook de ideale mogelijkheid om te ontspannen na een drukke werkdag of intensieve periode. De knop even kunnen omdraaien door te loungen aan uw eigen zwembad, en helemaal tot rust komen. Met een eigen zwembad creëert u ook automatisch een vakantiegevoel, zonder daarvoor zelfs maar in de auto hoeven te stappen. 

Een investering in een zwembad is dus zinvol en bovendien is zwemmen een zeer gezonde activiteit. Je verbrandt razendsnel calorieën, verbetert je conditie en maakt de (pijnlijk) spieren soepel. Kortom, een positieve invloed op lichaam en geest.

3. HET IS EEN GOEDE INVESTERING

Een zwembad is simpelweg een goede investering. Het verhoogt de waarde van uw vastgoed, en het huis zal dus bij eventuele verkoop meer opbrengen.

Daarbovenop komt nog het gegeven dat een zwembad bouwen vandaag de dag goedkoper is geworden dan pakweg 10 jaar geleden. Dit komt vooral door de evolutie van de zwembadsector, die nu gebruik maken maken van verschillende materialen, technologieën, productieprocessen,…  Wat allemaal de kostprijs ten goede komt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan PPc zwembaden; zwembaden vervaardigd in één van de meest veelzijdige kunststoffen ooit, waardoor er de mogelijkheid is om zeer creatief te werk te gaan. En bovendien is het makkelijk en snel te plaatsen, voor een zeer goede prijs.

4. SNELLE PLAATSING

Onze PPc zwembaden kunnen heel snel geplaatst worden. Het zwembad wordt kant en klaar naar de werf getransporteerd. Ter plaatse wordt het zwembad op de juiste plaats gepositioneerd. Met onze kraan met een reikwijdte van 22 meter lukt dit ook op moeilijk te bereiken plaatsen. Op die manier hoeft u niet lang te wachten op een eerste duik en kan u meestal al na 1 week genieten van een eigen zwembad. Verder brengt dit ook met zich mee dat uw tuin er geen wekenlang hoeft bij te liggen als een mini-bouwwerf. 

5. PPC ZWEMBADEN ZIJN MAKKELIJK IN ONDERHOUD

De gladde wanden en interne celstructuur van de panelen van een PPc zwembad maken het onderhoud van je zwembad eenvoudig. De gladde bedekking van een PPc zwembad is door de afwezigheid van naden makkelijker te onderhouden en milieuvriendelijker. Bacteriën hebben namelijk minder mogelijkheden om zich vast te hechten, waardoor je minder producten nodig hebt om je zwembad te reinigen. Verder is PPc ook zeer bestand tegen dynamische belasting en tegen de meeste chemicaliën, waardoor er in het algemeen minder onderhoud nodig is dan bij andere materialen.

Dit betekent dat u meer tijd in het zwembad doorbrengt en minder tijd nodig heeft om het zwembad te onderhouden.

CONCLUSIE

Zwembaden zijn een zeer mooie aanvulling voor elke woning, en brengen heel wat voordelen met zich mee. Moderne zwembaden zijn makkelijk in plaatsing en onderhoud, en dit alles voor een zeer goede prijs. Daarnaast kan uw eindeloos genieten aan het zwembad en tot rust komen, of gewoon fun maken met de kinderen op een zwoele zomeravond.

Met het juiste advies kan u zorgeloos zwemmen en genieten van deze luxe. Welke uitvoering u ook kiest, alle zwembaden welke wij produceren zijn van een hoogwaardige kwaliteit.

Uiteraard bespreken wij samen met u graag de verschillende types en helpen wij om voor u de juiste keuze te maken.

Overweeg uw beslissing goed en ga zorgvuldig na of het een goede investering is voor u en uw gezin. Indien u vragen heeft, kan u ons steeds contacteren en helpen wij u graag verder.

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Laatste Nieuws

Heeft u vragen of opmerkingen?
​​​​​​​Zend ons een bericht. We helpen u graag verder.

B&K Zwembaden

Demerstraat 2 3590
Diepenbek, Belgium 

Tel: +3247 68 91 705 
Email: info@bkzwembaden.be
Website: https://www.bkzwembaden.be

contacteer ons