Nieuwe generatie Polypropyleen zwembaden bij B&K zwembaden


We zijn toe aan een nieuwe generatie zwembaden om samen met het gezin, familie of vrienden onbevreesd te kunnen genieten. Dankzij de Polypropyleen zwembaden van B&K Zwembaden hangt u niet langer vast aan standaardmaten en kan u volledig kiezen in welke richting u wilt gaan. Wilt u een PP zwembad laten aanleggen? Dan helpen Bart en Koen van B&K Zwembaden u graag verder met het zwembad van de toekomst!

Belangrijke eigenschappen

De bouwkundige PP B&K zwembaden worden getypeerd door volgende eigenschappen:

Afmetingen mogelijk tot een lengte van 18 LM
Maximale breedte mogelijk tot maximaal 5 LM
Alle baden zijn vervaardigd uit 10 mm dik materiaal voor extra versteviging
Strakke vormgeving mogelijk dankzij PP
Vocht bestendig
Osmose ongevoelig
Alle vormgevingen zijn mogelijk
Zeer egaal en vlak oppervlak voor extra comfort en uitstraling

Hoe worden PP zwembaden gemaakt?De zwembaden worden vervaardigd uit massieve Polypropyleen platen. Deze platen worden aan elkaar gelast met een spiegellas en achteraan verstevigd met dwarsstukken. Verstevigingsbalken zorgen voor de nodige stabiliteit van het bad.

Voordelen ten opzicht van een polyester zwembad

PP zwembaden worden niet voor niets de zwembaden van de toekomst genoemd. Ze hebben heel wat goede eigenschappen vergeleken met de klassieke polyester baden. Zo zijn PP zwembaden in massa gekleurd. Dit zorgt voor een ongeziene kleurvastheid. De kuip wordt als monoblok geleverd, waardoor uw zwembad in een wip is opgebouwd. Alle inbouwdelen worden op voorhand gemonteerd en getest, wat een geweldig en snel resultaat geeft. Ook worden de veiligheidsnormen in acht genomen. Zo zal er bijvoorbeeld afwerking zijn met een antisliplaag.

Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie. We helpen u graag verder met het zwembad van de toekomst. U zal er geen spijt van krijgen. Laat de zomer maar komen!

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Laatste Nieuws

Heeft u vragen of opmerkingen?
​​​​​​​Zend ons een bericht. We helpen u graag verder.

B&K Zwembaden

Demerstraat 2 3590
Diepenbek, Belgium 

Tel: +3247 68 91 705 
Email: info@bkzwembaden.be
Website: https://www.bkzwembaden.be

contacteer ons