Home Sweet Home


Verrassende buitenruimtes 

Buiten vinden we een trapsgewijze opsplitsing terug: op het eerste niveau de woning,op een sokkel geplaatst.Niveau twee bevat de buitenruimtes,extensies van het interieur. Het derde niveau is een eerder traditionele tuin waar er naar hartenlust in gespeeld kan worden. Geen enkel element wordt aan het toeval overgelaten en telkens is er wel een verrassing. Architectuur, exterieur en interieur zijn volledig op elkaar afgestemd.

De grote tuin werd opgedeeld in verschillende buitenruimtes: overdekte terrassen en patio’s.Zo is er bijvoorbeeld de lounge met open haard en een avondterras dat zich achter de voorgevel bevindt, naast de zitruimte. Heel rustig en afgeschermd van de straat. Aan de keuken zijn er ook buitenruimtes voorzien, onder andere voor een moestuintje. Eens de raampartijen worden opengeschoven, vormen ze een extentie van de eetkamer . Zoals doorheen de volledige woning wordt ook hier de grens buiten-binnen doorbroken. De buitenkamers vormen een wezenlijk onderdeel van de leefruimtes. Enkel de glazen wanden vormen de scheiding.

Het zwembad,naast de externe lounge,vormt een verlenging van de binnenvijver , aan drie zijden omsloten. Binnen is dit effect sterker merkbaar .

Koen Van den Heuvel geeft ons meer uitleg over het zwembad. “Elk zwembad heeft zo zijn eigen uitdagingen, maar bij B & K gaan we er prat op telkens de meest hoogstaande kwaliteit en service te leveren.We zorgen ervoor dat elk project leuk blijft. Hier opteerde de klant voor een betonnen kuip,afgewerkt met liner, wat resulteert in een luxueuze finish.B & K is ondertussen ook een begrip geworden in Diepenbeek en omstreken. Klanten kunnen er zelf hun zwembad samenstellen naar eigen smaak. Alles kan ook zelf uitgevoerd worden indien gewenst,natuurlijk steeds in samenspraak, en met het professioneel advies van B & K.

“Wij zijn gespecialiseerd in zwembaden en bouwen tussen de 35 à 40 zwembaden per jaar .Betonnen zwembaden,zelfbouw zwembaden, renovaties van bestaande zwembaden, zwemvijvers of hippe overloopbaden ...Het belangrijkste is het vertrouwen van de klant. We garanderen telkens de nodige service en opvolging”vertelt Koen.
Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Laatste Nieuws

Heeft u vragen of opmerkingen?
​​​​​​​Zend ons een bericht. We helpen u graag verder.

B&K Zwembaden

Demerstraat 2 3590
Diepenbek, Belgium 

Tel: +3247 68 91 705 
Email: info@bkzwembaden.be
Website: https://www.bkzwembaden.be

contacteer ons